schermafbeelding-2015-02-04-om-10-31-22-e1423401656493

Coolhunt 1:   Wearable Dwelling
Deze coolhunt past bij de Emotionele wellbeing omdat vanuit de ontwerpers gezien zij respect tonen naar vluchtelingen door een multifunctioneel kledingstuk te ontwerpen. Op deze manier krijgen wij deze respect ook terug doordat ze vertrouwen krijgen in ons. Het geeft tevredenheid bij de vluchtelingen omdat ze op deze manier weten dat ze er niet alleen voor staan en er aan hen wordt gedacht,

Coolhunt 2:   Adrenalin Dress
De Adrenalin Dress past goed bij de emotionele wellbeing doordat je aan de hand van deze jurk je stemming kunt laten tonen aan de buitenwereld. Hierbij leg ik de link ook met de trend transparantie.  Op fysiek gebied kan het betrekking hebben op je persoonlijke veiligheid. Als mensen zien dat je gestresst bent weten ze dat ze je met rust moeten laten haha!

Coolhunt 3:   High Tech Yoga
Deze yoga broek past bij de emotionele en fysieke wellbeing omdat  deze broek je voldoening kan geven als je de oefeningen goed hebt uitgevoerd. Ook dit zorgt voor een positieve stemming.Op fysiek gebied helpt deze broek je om een goede lichaamshouding te behouden wat blessures kan voorkomen.

Coolhunt 4:   Golden Scars
Deze coolhunt past bij de emotionele en sociale wellbeing doordat mensen met littekens nieuwe positieve waarden kunnen hechten aan hun litteken wat zorgt voor een positieve stemming. Het creeert eigenwaarde doordat je meer vertrouwen krijgt in jezelf en hier ook voldoening uit weet te halen.  Op sociaal gebied leer je andere mensen kennen die in het zelfde schuitje zitten. Je kunt hier samen over praten en je bevindingen delen.

Coolhunt 5:   Dot One DNA
Dit signaal plaats ik onder sociale wellbeing en emotionele wellbeing doordat je de DNA uitkomsten kunt delen met je familie. Tevens is het erg leuk om het met elkaar te vergelijken wat positieve stemming kan creëren tussen families. Het geeft je misschien (mocht je ergens aan twijfelen) de zekerheid dat je echte ouders ook écht je ouders zijn 😉