Hi, leuk dat je mijn blog leest.
Mijn naam is Felice Raanhuis, ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit het dorpje Elst en ben op mijn 19e op mezelf gaan wonen in Nijmegen.
Afgelopen zomer heb ik mijn opleiding Interieurdesign succesvol afgerond aan het RijnIJssel te Arnhem. Dit was een erg leuke en creatieve opleiding, maar ik wilde meer dan alleen iets met ‘‘interieur’’ en een opleiding met wat meer diepgang.
Toen kwam de opleiding International Lifestyle Studies in beeld.
Factoren zoals appearance, human movement, food, leisure en health kwamen aan de orde, maar ook het aansluitende onderdeel living. Dit leek mij de perfecte opleiding om mezelf verder te ontwikkelen in hetgeen waar ik me graag mee bezig houd en dat is LIFESTYLE.

Na de middelbare school ben ik begonnen aan het MBO-4 en ik heb altijd
gedacht ‘‘ Wat als ik naar het HBO ga?’’ of ‘‘kan ik het wel aan?’’.
Aan doorzettingskracht en motivatie heb ik in iedergeval geen tekort. De opleiding waar ik nu aan ga beginnen, International Lifestyle Studies is weer een nieuwe uitdaging waar je alleen maar nog meer van kunt leren en waar iedereen stap voor stap beter van wordt.
Ik hoop zo ver mogelijk in deze opleiding te komen of beter
gezegd: ik WIL deze opleiding volledig en succesvol afronden zodat ik weer een doel in mijn leven heb bereikt en van daaruit weer verder kan met een eigen bedrijf of een leuke baan in deze branche.
Het is alles of niets!

Op mijn blog kun je mijn coolhunts vinden Lifestyle sector met verschillende megatrends.