Mijn Lifestyle

Appearance                                                                                                                           Verzorgd, netjes of sportief. Ook kan ik eens in de zoveel tijd genieten van een pyjama dag.

Human Movement                                                                                                             Fitnessen doe ik graag. Ook ben ik vaak te vinden in de Hatertse vennen met mijn vriend en zijn honden.
Lekker een frisse neus halen in de natuur.

Food                                                                                                                                            Groene smoothies en salades.
Af en toe ook iets ongezonds.

Leisure                                                                                                                                   Fitnessen, terrasje pakken,
Vrienden en familie, genieten.

Living                                                                                                                                                     Ik heb hiervoor Interieurdesign gestudeerd.
Alles wit (lekker fris en geordend) met rustige accessoires om het wat meer sfeer te geven.

Health                                                                                                                                           Leven in het nu.
Mijn rust pakken.

 

Plaats een reactie